De bieren van Brouwerij de Prael zijn verkrijgbaar via Amsterdam in a Box

Sinds een tijdje zijn onze bieren verkrijgbaar via één van onze partners! Begin 2019 kwam Dylan bij ons met een om zijn nieuwe concept uit te leggen en of wij daar deel van uit wilden maken. Tegen een goed idee zeggen wij geen nee en zo is vooral het Bitterblond biertje nu te verkrijgen in de Boxen van Amsterdam in a Box.

Amsterdam in a Box verzamelt de échte smaken van Amsterdam, verpakt deze in een mooie Box en zorgt ervoor dat zoveel mogelijk mensen verleid worden door de smaken van Amsterdam. Vele bedrijven zetten de Boxen in als relatiegeschenken, kerstpakketten en in deze tijd zelfs veelvuldig als borrelpakket voor de online thuis borrel.

Ze zijn gestart om de lokale lekkernijen meer onder de aandacht te brengen en waar het kan de lokale ondernemers te helpen met de afzet van hun producten. Dus ben jij op zoek naar een geschenk voor je relatie(s), voor kerst of elke willekeurige andere gelegenheid waar de Boxen van pas kunnen kunnen? Neem dan nu een kijkje op de website van de Boxen vol Amsterdamse smaken!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

en_GB
nl_NL