Foto: Martin Waalboer

 

Samen met fotograaf Martin Waalboer hebben wij proberen vast te leggen waar het bij De Prael om draait. Mensen. Niet zo maar mensen; Helden van De Prael.

Bij Brouwerij De Prael werken we sinds de oprichting in 2002 met mensen die om wat voor reden dan ook ergens anders niet aan de bak komen. De Prael vindt dat ook zij een kans verdienen, die de huidige arbeidsmarkt laat liggen.

Hoeveel deze groep mensen betekent voor De Prael en wat De Prael betekent voor hen vertellen we met deze expositie. We zijn namelijk ongelofelijk trots op de 140 helden die bij ons werken. Helden van De Prael is genomineerd in de categorie Print – Beste Fotografie en komt in aanmerking voor een Grand Prix Bekroning. Tijdens de uitreiking op donderdag 16 november in deFabrique in Utrecht wordt, per categorie, bekend gemaakt wie de gelukkige winnaar is.

De expositie is vanaf 8 december 2017 tot 1 maart 2018 te bewonderen in de brouwzaal van De Prael Houthavens. De toegang is gratis.

Martin Waalboer zijn werk is o.a. gepubliceerd in NRC, De Volkskrant, Het Parool, One World, RNW, ZAM, Courrier, Amnesty, Rode Kruis Magazine en A+mag.

en_GB
nl_NL