Reserveer

‘Ik sta altijd lachend achter de tap om mensen te adviseren over de verschillende bieren. En als ik niet moet lachen, kietel ik mijzelf gewoon even.’

Robert Rozenberg – gastheer In ons sfeervolle proeflokaal voel je je al snel thuis. Je hebt er zicht op de brouwinstallatie en op het brouwen van ons ambachtelijke bier. In een ongedwongen sfeer kun je onze bieren proeven, borrelhapjes eten en genieten van lekker eten.

Bieren

Trek in een Prael biertje? In het proeflokaal kun je ze allemaal uitproberen. Maak jezelf alvast lekker en bekijk ons volledige bieren assortiment.

Feestje?

Het Proeflokaal biedt uiteenlopende mogelijkheden. Je kunt er prima terecht in je eentje, samen of met een groep. Het is een sfeervolle locatie voor vergaderingen, verjaardagen, bedrijfsborrels, uitjes of bruiloften. Vertel ons je wensen en wij stellen een op maat gemaakte offerte voor je samen. Kijk voor suggesties bij onze verschillende arrangementen.

Evenementen

In het Proeflokaal organiseren we ook allerlei speciale evenementen, van proeverijen tot bingo, van live muziek tot beerbattles. Wil je op de hoogte blijven van alles wat er te doen is? Check onze Facebook-pagina!

Openingstijden tot 1 juni

Woensdag tot en met zondag: 12:00 – 09:00
en_GB
nl_NL