Vacature Verkoop-en Marketingstage – Meewerkstage

Vacature Verkoop-en Marketingstage – Meewerkstage

40 uur per week – Februari en september elk jaar – 5 maanden lang

De stage

Tijdens je stage bij ons ga je meedraaien in het Verkoop- en Marketingteam van De Prael. Je leert hoe je verkoop en marketing strategisch inzet bij een sociale onderneming. Je werkt mee aan verkoopacties, onze online communicatiestrategie en helpt mee evenementen te organiseren. Daarnaast draag je bij aan tekst, video en afbeeldingen voor onze Facebook, Instagram en website.

Jij

Een daadkrachtige student met een met een perfect gevoel voor organisatie en creativiteit. Je bent actief op Social Media en weet precies wat er speelt. Je volgt een HBO- of WO opleiding richting van marketing, communicatie of commerciële economie. Zelfstandig ga je op zoek naar antwoorden en kom je proactief met oplossingen en goede ideeën. Je levert kwaliteit en gaat grondig te werk. Je wilt vernieuwen.

Wij

Je komt te werken in het Verkoop- en Marketingteam van de Prael. Er hangt een informele en ontspannen werksfeer, waarbij er veel oog en ruimte is voor jouw talenten en ontwikkelingen. Dit maakt jouw taken afwisselend en uitdagend. Een prachtige werkplek bij de leukste bierbrouwerij, midden in het hart van Amsterdam. Met veel borrels en evenementen waar zo nu en dan een biertje genuttigd mag worden!

Type stages

We zijn op zoek naar tweede- of derdejaarsstudenten voor de meewerkstages. We zijn niet op zoek naar een afstudeerder.

Voel jij je aangesproken? Reageer dan zo snel mogelijk.

Je uitgebreide motivatie en cv kun je richten aan Thomas Gesink, thomas@deprael.nl.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

en_GB
nl_NL